Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 100 g self-raising flour
Strawberry purée
- 400 g frozen strawberries
- 2 tsp caster sugar
Mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate, broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
Assembly
- 200 g fresh strawberries, cut into slices, for garnishing
- fairy floss (optional), for decorating
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 960.4 kJ / 228.7 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 15.8 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 82 mg
Alternatieve recepten
Pavlova
6 Std.
Mixed berry pavlova stack
5h 30min
Panna cotta
6h 15min
Lemon meringue pie
3 Std.
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Profiteroles
2 Std.
Mirror glaze cake
7 godz. 55 min
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Chocolate fondants
30min
Crème brûlée
7 godz.
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min