Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 6 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into pieces (3 cm)
- 320 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
- 80 g boiling water
- 80 g cold water
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 834.1 kJ / 198.6 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31.1 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 280.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Silverbeet dahl
8h 40min
Focaccia
2 Std. 5 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Gozleme
1 Std. 40 Min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1 Std. 10 Min
Baguette
3 godz. 45 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Flat bread
25min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26sa 15 dk
Mick's ciabatta rolls
21u. 20min
Basic bread rolls
45min
Roti (for two)
25min