Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 100 g butter, chilled and cut into pieces
- 60 g hazelnuts
- 40 g quinoa flakes
- plain flour, for dusting
- 60 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 2 - 3 tsp cold water
Filling
- 3 - 4 limes, zest only, to taste
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g honey (see Tips)
- 150 g freshly squeezed lime juice
- 2 tsp cornflour
- 150 g coconut milk
- 2 eggs
- 3 egg yolks
- 1 tsp finger lime powder (optional - see Tips)
- finger limes, to serve
- whipped cream, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1152.3 kJ / 274.4 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 21.5 g
- Vetten
- 17.8 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hazelnut quince friands
2h 25min
Raw carrot cake
5h 30min
Béarnaise sauce
10min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Little piggy faces
2 Std. 30 Min
Asian chicken noodle soup
1 Std. 35 Min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Apricot apple pie
1 Std. 40 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Wholemeal spelt pastry
35 Min
Lemon tart
2h 15min
Lemon meringue pie
3h