Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3668.1 kJ / 873.4 kcal
- Eiwitten
- 75.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 61.8 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 3510.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hong shao rou (braised pork belly)
1sa 15 dk
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 dk
Sweet and sour pork ribs
35min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Curry lamb cutlets
1sa
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Master stock chicken
1h 30min
Ginger chicken wings
40min
Steamed pork buns (baozi)
2sa 30 dk
San bei ji (three cup chicken)
35min
Chicken and almond stir-fry
30 dk
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 Std. 20 Min