Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3668.1 kJ / 873.4 kcal
- Eiwitten
- 75.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 61.8 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 3510.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Char siew sauce
10min
Ginger chicken wings
40 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min