Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Five-spice powder
- 2 tsp Sichuan peppercorns
- 3 star anise
- 2 tsp fennel seeds
- 2 cinnamon quills
- 6 whole cloves
Roast pork belly
- 1 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 1000 - 1500 g boneless pork belly, rind on
- 2 tbsp sea salt flakes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3668.1 kJ / 873.4 kcal
- Eiwitten
- 75.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 61.8 g
- Verzadigd vet
- 22.9 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 3510.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Char siew sauce
10 Min
Prawn wontons
2h
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Lime glaze
40 dk
Chilli lime sauce
5 Min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Wonton soup
1sa
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 Std. 15 Min
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min