![Chicken banh mi Chicken banh mi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9BAF78AF-42C7-4517-B1FC-79DF95D17770/Derivates/DEFD89F0-BF14-494A-BAB0-DC7CCB0C794E.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chicken
- 2 skinless chicken thigh fillets
- 60 g white sugar
- 2 tsp fish sauce
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 eschalots
- 1 garlic clove
- 1 tsp sesame oil
- 1 tbsp soy sauce
- 1 stalk fresh lemongrass, crushed and cut into pieces (approx. 3 cm)
- vegetable oil, for frying
Pickled carrot
- 100 g white wine vinegar
- 70 g sugar
- ½ tsp salt
- 1 carrot, peeled into ribbons
Chicken liver pâté
- 1 garlic clove
- ½ brown onion (approx. 60 g)
- 40 g salted butter
- 250 g chicken livers, washed, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- 2 tsp fish sauce
- 1 tbsp brandy
- 2 pinches ground black pepper
- 30 g pouring (whipping) cream
Assembly
- 1 baguette loaf (see Tips)
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 10 pieces pickled jalapeño chillies, cut into pieces
- ¼ cucumber, cut into thin slices
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3254.3 kJ / 774.8 kcal
- Eiwitten
- 34.1 g
- Koolhydraten
- 70.1 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1783 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asian chicken noodle soup
1 godz. 35 min
Banh Mi
40 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Curried chicken rasam
50 Min
Durban naan
1 Std. 45 Min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Baguette
3 Std. 45 Min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2 godz. 25 min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Adobo beef
1 Std. 10 Min
Steamed pork buns (baozi)
2sa 30 dk
Cha gio (spring rolls)
55 Min