Apparaten en Accessoires
Asian master stock
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 45min
1607 g
Ingrediënten
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1607 g
Natrium
9348.8 mg
Eiwitten
115.7 g
Calorieën
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Vetten
80.3 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
24.7 g
Koolhydraten
15.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blade Cover Basics
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2u. 30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1u. 15min
Peking-style duck pancakes
8u. 50min
Dim sum 'Shao mai'
2u.
Char siew sauce
10min
Nam Jim
10min
Asian dipping sauce
25min
Mussels in turmeric and ginger broth
20min
Pork ribs with black bean sauce
2u.
Steamed pork buns (baozi)
2u. 30min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20min
Banh bao (steamed pork buns)
2u. 45min