Apparaten en Accessoires
Asian master stock
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 45min
1607 g
Ingrediënten
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1607 g
Natrium
9348.8 mg
Eiwitten
115.7 g
Calorieën
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Vetten
80.3 g
Vezels
3.6 g
Verzadigd vet
24.7 g
Koolhydraten
15.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Blade Cover Basics
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Green tea ice cream (TM6 only)
24u. 30min
Barbecue sauce
1u. 40min
Curry powder
10min
Mayonnaise
5min
Chicken stock powder
6u. 35min
Cheese spread
1u.
Mint and peanut chutney
35min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24u. 40min
Tom Yum Paste
45min
Mango pudding
12u. 15min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3u. 20min
Marinated capsicum
55min