Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 120 g water
- 120 g soy sauce
- 100 g palm sugar, cut into pieces (2 cm)
- 20 g rice wine vinegar
- 1 tbsp Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2232 kJ / 531.4 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 77.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 7985.3 mg
Alternatieve recepten
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Banh mi pizza
2 godz. 15 min
Korean fried chicken
4 Std.
Japanese ramen noodle soup
1h 50 min
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4 godz. 25 min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2klst 25 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Teriyaki sauce
25min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Nasi lemak (coconut rice)
20min