Apparaten en Accessoires
Korean marinade
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
430 g
Ingrediënten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 430 g
Natrium
7270.7 mg
Eiwitten
13.2 g
Calorieën
2878.7 kJ /
688 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
5.6 g
Verzadigd vet
2.3 g
Koolhydraten
130.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Flavours of Korea
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, using modes)
40min
Korean pickled potato salad
25u. 10min
Taco Seasoning
5min
Garam masala
10min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10u. 30min
Ginger paste
15min
Garlic paste
20min
Pork and prawn dumplings
55min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1u. 20min
Southern Fried Chicken
50min
Mick's ciabatta rolls
21u. 20min
Korean beef bulgogi (TM6)
1u. 30min