Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 120 g water
- 120 g soy sauce
- 100 g palm sugar, cut into pieces (2 cm)
- 20 g rice wine vinegar
- 1 tbsp Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2232 kJ / 531.4 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 77.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 7985.3 mg
Alternatieve recepten
Char siew sauce
10min
Teriyaki sauce
25min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 Std. 25 Min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 Std. 20 Min
Thai beef salad
1h 15min
Korean fried chicken
4 Std.
Asian-style mussels
30 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10min
Asian dipping sauce
25min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Goi muc (squid salad)
45 Min