Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger
- 100 g pear, unpeeled and cored
- 120 g water
- 120 g soy sauce
- 100 g palm sugar, cut into pieces (2 cm)
- 20 g rice wine vinegar
- 1 tbsp Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2232 kJ / 531.4 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 77.1 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 10.9 g
- Natrium
- 7985.3 mg
Alternatieve recepten
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Chilli crunch (TM6)
30min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Korean fried chicken
4 Std.
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25min
Asian beef salad with peanut dressing (MEATER+®)
30min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 Std. 10 Min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min