Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Olive and fennel
- 1 tsp fennel seeds
- 150 g pitted Kalamata olives, drained
Grissini
- 500 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 pinch caster sugar
- 20 g fresh yeast, or 2 tsp dried instant yeast (1 sachet)
- 2 tsp sea salt, plus extra for sprinkling
- 70 g poppy seeds
- 50 g sesame seeds
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing and greasing
- 300 g water, warm
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 617 kJ / 147 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 332.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond shortbread biscuits
2h 10 min
Haloumi
5h
Almond addiction
1h
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Pâtè with Riesling
3h
Pear shrub
48 Std. 35 Min
Mandarin crème brûlée
4h 15min
Almond thins
25 min
Rosemary and sea salt crackers
35 menit
Seeded tahini crackers
1h 10min
Flaky filo fingers
1h 30min
Herbed lavosh
55 min