Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gremolata
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 - 3 tbsp pine nuts
Chowder
- 2 - 3 leeks, white and light green parts only (200 g), cut into pieces
- 200 g fennel, trimmed and cut into pieces
- 40 g salted butter
- 2 tbsp cornflour
- 2 tbsp dry sherry (see Tips) (optional)
- 650 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice
- 1 tbsp fish sauce
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 dried bay leaf
- 100 g bacon, cut into pieces (1-2 cm) (optional)
- 500 g fresh seafood marinara mix
- 400 g canned sweet corn kernels, drained (approx. 300 g after draining)
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1442.8 kJ / 343.5 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 1035.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken cacciatore
50min
Pea and ham soup
2u. 20min
Hearty seafood chowder
45min
Fish pie with cauliflower mash
1h 15min
Fish pie
1h 15min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Spiced red wine pears
45min
Hearty seafood chowder
1h
Steak and kidney pudding
3h 45min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Beef and mushroom hot pot
2h