Compatibele versies
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan crust
- 60 g day old sourdough bread
- 2 garlic cloves
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 60 g Brazil nuts
- 1 egg
- 30 g unsalted butter
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tsp fresh ground black pepper
Lamb
- 6 lamb cutlets, French trimmed (see Tips)
- 2 tbsp honey
- 600 g water
- 300 g kipfler potatoes, cut into halves
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 1 tbsp olive oil, plus extra for frying
- salt, to season
- fresh ground black pepper, to season
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped
- 20 g unsalted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4948.5 kJ / 1178 kcal
- Eiwitten
- 41.7 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 85.3 g
- Verzadigd vet
- 34.4 g
- Vezels
- 11.4 g
- Natrium
- 712.7 mg
Alternatieve recepten
Buffalo chicken wings
45min
Lamb and feta meatballs
30min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Lamb Moussaka
1h 30min