Compatibele versies
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- butter, for greasing moulds
- 30 g white sugar, plus 2 tsp extra for coating moulds
- 70 g dark chocolate chips
- 250 g smooth ricotta cheese, drained
- 3 eggs
- ¼ tsp ground cinnamon
- 80 g pouring (whipping) cream, plus extra whipped cream to serve
- fresh blueberries, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1531.7 kJ / 366.1 kcal
- Eiwitten
- 12.9 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 26.1 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 109.5 mg
Alternatieve recepten
Ricotta and pistachio cheesecake
10min
Steamed lemon cake
2 godz. 20 min
Panna cotta
6h 15min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Raspberry cloud
12 Std. 5 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2sa
Passionfruit and macadamia truffles
3 Std. 30 Min
Raspberry and lemon flan
1h
White chocolate and coconut rice pudding
35 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Pumpkin and golden syrup pudding
1h 10min