Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g full cream milk
- 80 g olive oil
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 160 g cream cheese
- 3 tsp nigella seeds
- plain flour, for dusting
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.8 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Hazelnut chocolate brioche
2h
Chai tea
15min
Umali
1 godz. 25 min
Fatayer (spinach turnovers)
1h 35min
Spinach turnovers (fatayer)
1 godz. 25 min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2 godz. 40 min
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Pretzels
1h 35min
Apple fritters
1h
Churros
40min
Triple layer bundt cake
1h 30min
Zebra bundt
1h 10min