Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 250 g full cream milk
- 80 g olive oil
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour, plus extra for dusting
- 2 tsp sugar
- 1 tsp salt
Filling
- 6 - 8 sprigs fresh mint, leaves only
- 100 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 160 g cream cheese
- 3 tsp nigella seeds
- plain flour, for dusting
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1125.8 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 24.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Toum
15 min
Durban naan
1 godz. 45 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 Std. 35 Min
Tarator (tahini dip)
5 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 Std. 40 Min
Biscuits with date, pistachio and cardamom filling
1 godz.
Koshari stew
45 min
Cevapcici
50 min
Kormolas (Kulkuls)
3 godz.
Chocolate fondant cake
40 min