Apparaten en Accessoires
Fatayer with cheese and mint
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 15min
12 portions
Ingrediënten
Dough
-
full cream milk250 g
-
olive oil80 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
baker's flour plus extra for dusting350 g
-
sugar2 tsp
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint leaves only6 - 8 sprigs
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
cream cheese160 g
-
nigella seeds3 tsp
-
plain flour for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1125.8 kJ /
268 kcal
Vetten
14.9 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
24.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Moroccan street food
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Chocolate brownie trifle
6u.
Marble cake
2u.
Yoghurt cake
1u. 40min
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2u.
Spiced lamb flatbread
1u. 50min
Za'atar bread rolls
2u.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1u. 35min
Chocolate cake with lime cream
1u. 5min
Cheesecakes in jars
4u.
Rava payasam
50min
Fatayer (spinach turnovers)
1u. 35min
Caramel, date and walnut bundt
1u. 15min