![Peking-style duck pancakes (MEATER+®) Peking-style duck pancakes (MEATER+®)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/407872e0-51a3-48f2-8269-514434972537/Derivates/0cf56fa9-1b47-4553-a3a5-8f4c04d29fce.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peking-style duck
- 2 duck breasts, skin on, trimmed of excess fat and sinew
- 3 - 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 8 sprigs fresh coriander, stalks only
- ¼ tsp Chinese five spice
- ¼ tsp black peppercorns
- 1 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 1 tbsp sesame oil
Plum sauce
- 2 fresh plums, cut into quarters
- 60 g honey
- 2 star anise
- ¼ tsp Chinese five spice
- ½ tsp ground cinnamon
- ¼ tsp ground ginger
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g water
Pancakes
- 3 eggs
- 200 g warm water
- 90 g tapioca starch
- 1 tsp sesame oil
- 2 tbsp coconut flour
- coconut oil, for frying
- 6 - 8 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 - 2 Lebanese cucumber, cut into batons
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1995.5 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 28.9 g
- Vetten
- 34.1 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 325.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Jenny Blake's Sri Lankan spatchcock chicken
4 godz. 15 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Kung Pao chicken
1h 30min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Turmeric lime chicken skewers
1h 30min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Korean fried chicken
4h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min