Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond quinoa pastry
- 100 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 60 g raw almonds (see Tips)
- 40 g quinoa flakes
- 80 g plain flour
- 60 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 3 tsp cold water
Ricotta filling
- 600 g fresh ricotta cheese (see Tips)
- 2 tsp vanilla bean extract
- 60 g maple syrup
- ½ tsp ground cinnamon (optional)
- 3 tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices
- 3 fresh figs (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pomegranate, arils only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 940.1 kJ / 390.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Cherry clafoutis
1h 5 min
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20 min
Poppy seed strudel
3 godz. 15 min
Mixed berry clafoutis
40 Min
Apple cake
1j
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 Std. 30 Min
Baked honey cheesecake
4h 20 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min
Raspberry and lemon flan
1j
Poppy seed and apple cake
2h 10 min