Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond quinoa pastry
- 100 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 60 g raw almonds (see Tips)
- 40 g quinoa flakes
- 80 g plain flour
- 60 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 3 tsp cold water
Ricotta filling
- 600 g fresh ricotta cheese (see Tips)
- 2 tsp vanilla bean extract
- 60 g maple syrup
- ½ tsp ground cinnamon (optional)
- 3 tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices
- 3 fresh figs (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pomegranate, arils only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 940.1 kJ / 390.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Almond and pear tart
40min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Apple cake
1 Std.
Lemon cake
2h
Yoghurt cake
1 Std. 40 Min
Mushroom tart
50 Min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Peach and plum upside-down cake
50 Min
Poppy seed and apple cake
2h 10min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min