Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Almond quinoa pastry
- 100 g butter, chilled and cut into pieces (3 cm), plus extra for greasing
- 60 g raw almonds (see Tips)
- 40 g quinoa flakes
- 80 g plain flour
- 60 g wholemeal plain flour
- 1 egg
- 3 tsp cold water
Ricotta filling
- 600 g fresh ricotta cheese (see Tips)
- 2 tsp vanilla bean extract
- 60 g maple syrup
- ½ tsp ground cinnamon (optional)
- 3 tamarillos (approx. 250 g), peeled and cut into slices
- 3 fresh figs (approx. 120 g), cut into halves
- 1 pomegranate, arils only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 940.1 kJ / 390.5 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 159.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl barley bread rolls
1 Std. 15 Min
Raspberry and lemon flan
1h
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2h 30min
Plain yoghurt
11 Std. 10 Min
Brioche fruit tarts
4 Std.
Florentine potato cakes
40min
Russian beetroot salad
1h 10min
Haupia Pie
3 Std.
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Peach and plum upside-down cake
50min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min