Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza base
- 100 g brown rice
- 100 g glutinous rice
- 50 g potato starch
- 30 g gluten free cornflour
- 1 tsp xanthan gum
- 1 - 2 tsp salt
- 1 tbsp white vinegar
- olive oil, for drizzling
- 180 g warm water
- 20 g white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
Sun-dried tomato pesto
- 250 g sun-dried tomatoes
- 100 g olive oil
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh basil, leaves only
- 1 tsp dried oregano
Assembly
- 4 eggs
- 130 g bocconcini, cut into slices
- 8 cherry tomatoes, cut into halves
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 40 g fresh baby spinach leaves
- Worcestershire sauce (gluten free), to serve (optional) (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3728.8 kJ / 887.8 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 75.6 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 2677.1 mg
Alternatieve recepten
Gluten free rough puff pastry
1h 15 min
Gluten free baking powder
5 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free plain flour
5 min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free sourdough bread
192hod. 20min
Gluten free tortillas
40 Min
Gluten free self-raising flour
10 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten free flour mix
10 Min