Apparaten en Accessoires
Gluten free fruit and nut loaf
Voorbereiding 10min
Totaal 55min
12 slices
Ingrediënten
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Natrium
208.8 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
4.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Rosemary and sea salt crackers
35min
Almond shortcrust pastry
35min
Gluten free Mediterranean bread
1u. 35min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Gluten free flour mix
10min
Gluten free pizza base
35min
Quinoa ANZAC biscuits
1u.
Chocolate energy bars
1u.
Sun-dried tomato and pepita bread
2u.
Pumpkin and turmeric loaf
1u. 50min
Buckwheat and almond slider buns
1u. 15min
Almond and date bars
2u. 15min