Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g polenta, plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates, cut into halves
- 100 g dried figs, cut into halves
- 50 g dried apricots, cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1130.2 kJ / 269.1 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 208.8 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Gluten free sourdough bread
192hod. 20min
Chewy pistachio biscuits
45 Min
Sesame and chia seed loaf
2h 20 min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Banana, walnut and date loaf
55 min
Buckwheat bread
2 Std. 5 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min