Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g polenta, plus extra for dusting
- 150 g pecans
- 120 g millet flour
- 70 g gluten free flour mix (see Tips)
- 60 g buckwheat flour, plus extra for dusting (see Tips)
- 1 ½ tsp gluten free baking powder (see Tips)
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 1 tsp caraway seeds
- ½ tsp salt
- 30 g dried cranberries
- 120 g pitted dates, cut into halves
- 100 g dried figs, cut into halves
- 50 g dried apricots, cut into quarters
- 330 g buttermilk
- 1 tbsp honey
- butter, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1130.2 kJ / 269.1 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 208.8 mg
Alternatieve recepten
Chocolate fruit and nut squares
1 Std. 10 Min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Quinoa ANZAC biscuits
1 Std.
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50 min
Gluten free hot cross buns
3h 25 min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Gluten free pizza base
35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Gluten free Mediterranean bread
1h 35 min
Gluten free ANZAC biscuits
45 Min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30 min