![Polenta, mandarin and almond cake Polenta, mandarin and almond cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DB30D2B4-DC9F-40AD-8BF3-823841E8CD49/Derivates/7794521B-1E55-4413-9F57-3323010B61F6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g butter, softened, plus extra for greasing
- 1000 g water
- 320 g mandarins (approx. 4), unpeeled
- 60 g macadamia nuts
- 220 g blanched almonds
- 220 g caster sugar
- 3 eggs
- 170 g polenta
- 1 tsp gluten free baking powder
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1874.2 kJ / 446.2 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 32.4 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 54.3 mg
Alternatieve recepten
Sun-dried tomato and pepita bread
2h
Apple, pear and bay leaf cake
1h 15 min
Carrot poppy seed muffins
1h 15 min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Baked honey cheesecake
4 Std. 20 Min
Pecan, apple and carrot pudding
1 Std.
Banana, walnut and date loaf
55 min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Almond and date bars
2h 15 min
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Orange and almond cake
2 Std. 20 Min