Apparaten en Accessoires
Polenta, mandarin and almond cake
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 35min
12 portions
Ingrediënten
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
54.3 mg
Eiwitten
7.6 g
Calorieën
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Vetten
32.4 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
12.6 g
Koolhydraten
31.9 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Gluten free baking
11 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Torta caprese (flourless almond cake)
2u.
Spiced red wine pears
45min
Finger lime tarts
2u. 30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Lemon and lime polenta cakes
40min
Roasted carrot dip
1u.
Chocolate and nut biscuits
55min
Ginger bundt cake
1u.
Zucchini slice
45min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1u. 20min
Orange and almond cake
2u. 20min