Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spelt pastry
- 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g wholemeal spelt flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp sea salt
Filling
- 180 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp dried oregano
- 100 g walnuts or pepitas
- 90 g rolled oats
- 3 eggs
- 150 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g breadcrumbs
Assembly
- wholemeal spelt flour, to dust
- milk, to brush
- sesame seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 697.7 kJ / 166.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 159.1 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 Std. 20 Min
Gwinganna polenta with vegetables
1 Std. 10 Min
Potato pancakes
45 min
Vegan 'pulled pork'
20min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 Std. 10 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.