Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spelt pastry
- 200 g unsalted butter, cut into small pieces (1-2 cm) and frozen
- 200 g wholemeal spelt flour, plus extra to dust
- 90 g chilled water
- ½ tsp sea salt
Filling
- 180 g brown onion, cut into halves
- 1 tbsp dried oregano
- 100 g walnuts or pepitas
- 90 g rolled oats
- 3 eggs
- 150 g feta cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 tbsp soy sauce
- 50 g breadcrumbs
Assembly
- wholemeal spelt flour, to dust
- milk, to brush
- sesame seeds, to sprinkle (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 697.7 kJ / 166.8 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 159.1 mg
Alternatieve recepten
Cottage pie
1 Std. 30 Min
Banana bread
1h 40 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Creamy vegetable rice
25 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min.
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Apple and whole banana loaf
1h 10 min.
Delicious coconut dhal (6 months+)
30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min