Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sun-dried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper
- 2 tsp sweet paprika
Jackfruit nuggets
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g panko breadcrumbs
- 80 g plain flour
- 2 cans jackfruit in brine, drained
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tbsp barbecue sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 eggs, lightly beaten
- vegetable oil, to shallow fry
- sauce of choice, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 385.2 kJ / 91.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 96.7 mg
Alternatieve recepten
Soba noodle mee goreng
40min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Tempeh bolognaise
30min
Crispy Korean tofu
1h 20min
Vegetarian sausage rolls
40min
Sliders with walnut or sweet potato patties
2h 15min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Mixed mushroom burgers
50min
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40min
Vegan walnut and black bean burger
4 godz. 40 min
Lentil and pumpkin pot pies
1 godz. 25 min
Mushroom bolognaise
45min