Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bavarian spice rub
- 2 tsp mustard seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 1 ½ tbsp coriander seeds
- 2 tsp dried rosemary
- 2 tbsp dried oregano
- 100 g sea salt
- 30 g semi sun-dried tomatoes
- 2 tsp garlic flakes
- 1 pinch cayenne pepper
- 2 tsp sweet paprika
Jackfruit nuggets
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g panko breadcrumbs
- 80 g plain flour
- 2 cans jackfruit in brine, drained
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 tbsp barbecue sauce (see Tips)
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 eggs, lightly beaten
- vegetable oil, to shallow fry
- sauce of choice, to serve
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 385.2 kJ / 91.7 kcal
- Eiwitten
- 3.9 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 96.7 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Mapo Tofu
35 Min
Sushi Waffles
1h 30min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™)
40min
Tex-mex vegetable stew
1h 15 min
Mushroom stroganoff
20 min
Vegetable pilaf
1h
Potato and green pea curry
50min
Melon salad with herb and garlic bread
2h 5min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Cauliflower buffalo bites
35 Min
Sweetcorn and potato chowder
40min