Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 200 g red onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- ½ tsp sea salt flakes
- 30 g red wine vinegar
- 30 g raw sugar
Vadouvan spice mix
- 1 tsp fenugreek seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tsp ground turmeric
- 20 fresh curry leaves
- 1 tbsp brown mustard seeds
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt flakes
- ½ tsp black peppercorns
Bread rolls
- 280 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp sea salt flakes
- 500 g baker's flour
- 30 g olive oil
Assembly
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 577 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Macadamia and Parmesan biscuits
25 min
Durban naan
1h 45 min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Olive and fennel grissini
25 Std. 30 Min
Cheese and spring onion galette
1 Std. 15 Min
Raspberry-infused vinegar
73h 10 min
Crispy olives
1h 30min
Brioche buns with cheese
2h 30 min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Eat your veggie gardens
15 Min
Herbed lavosh
55min