Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caramelised onions
- 200 g red onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- ½ tsp sea salt flakes
- 30 g red wine vinegar
- 30 g raw sugar
Vadouvan spice mix
- 1 tsp fenugreek seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 1 tbsp coriander seeds
- 1 tsp ground turmeric
- 20 fresh curry leaves
- 1 tbsp brown mustard seeds
- 2 tsp dried chilli flakes
- 1 tsp sea salt flakes
- ½ tsp black peppercorns
Bread rolls
- 280 g water
- 1 tsp dried instant yeast
- ½ tsp sea salt flakes
- 500 g baker's flour
- 30 g olive oil
Assembly
- olive oil, for brushing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 577 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 3.4 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Kashmiri garlic naan
1h 50min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Almond biscotti
1h 10min
Buttermilk bread
2h
Baguette
3h 45 min
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Durban naan
1h 45min
Wholemeal crumpets
1h 40min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Cheat's sourdough
74h
Milk bread (Challah)
2h 20min