Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g speck, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 1 fresh long red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g molasses
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 10 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Dijon mustard
- 350 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669.1 kJ / 397.4 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1205.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Corn chips with salsa roja
1 Std. 20 Min
Salsa verde
5min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Vegan parmesan shards
3hod. 55min
Falafel with beetroot hommus
20 min
Traditional hommus
25hod. 5min
Colcannon
40 min