![Boston baked beans Boston baked beans](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0087DEA7-DED4-4A1A-9A6C-40EE4D6F4E72/Derivates/530A04BC-AAFB-4BF5-84A5-DBB876B538D3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- boiling water, for soaking
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 200 g speck, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 1 fresh long red chilli, cut into halves and deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g molasses
- 30 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 10 g Worcestershire sauce (see Tips)
- 400 g canned diced tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Dijon mustard
- 350 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669.1 kJ / 397.4 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 34.9 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 15.1 g
- Natrium
- 1205.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Summer dahl
35min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Baked beans
13 godz. 25 min
Pulse and pumpkin curry
30min
Carrot top pesto
15 min
White basmati rice
35min
Espresso "baked" beans
35min
Stewed fruit compote
55 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Refried beans
10 min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min