Apparaten en Accessoires
Baked beans
Voorbereiding 10min
Totaal 13u. 25min
4 portions
Ingrediënten
-
dried navy beans (see Tips)380 g
-
water1700 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
garlic clove1
-
long red chilli deseeded if preferred1
-
dried basil1 tsp
-
extra virgin olive oil30 g
-
kombu (optional) (see Tips)5 cm
-
apple juice concentrate1 tbsp
-
molasses2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 ½ tbsp
-
tamari1 tsp
-
seeded wholegrain mustard½ tsp
-
canned tomatoes400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
441.9 mg
Eiwitten
24.4 g
Calorieën
1721.5 kJ /
409.8 kcal
Vetten
9.7 g
Vezels
24.4 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
43 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vegetarian Kitchen
87 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Pearl barley bread rolls
1u. 15min
Boston baked beans
30u. 45min
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Vegan gravy
40min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1u. 40min
Lentil loaf
1u. 55min
Mushroom ragu with polenta toast
1u. 40min
Breakfast sausages
1u. 5min
Autumn vegetable gratin
50min
Banana tofu ice cream
10min
Espresso "baked" beans
35min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min