Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 380 g dried navy beans (see Tips)
- 1700 g water
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 garlic clove
- 1 long red chilli, deseeded if preferred
- 1 tsp dried basil
- 30 g extra virgin olive oil
- 5 cm kombu (optional) (see Tips)
- 1 tbsp apple juice concentrate
- 2 tsp molasses
- 1 ½ tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp tamari
- ½ tsp seeded wholegrain mustard
- 400 g canned tomatoes
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1721.5 kJ / 409.8 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 24.4 g
- Natrium
- 441.9 mg
Alternatieve recepten
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Buckwheat mushroom tartlets
1 Std. 45 Min
Buckwheat and mushroom quiche
29h 20min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Zucchini tortillas with falafel
25 godz. 30 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 Std. 20 Min
Pulse and pumpkin curry
30 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min