Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30 Min
Tuscan bean soup
40 Min
Spiced Moroccan lentil soup
40 Min
Minestrone
40 Min
Vegetable soup
35 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min
Zucchini soup
25min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Lentil hotpot
12 Std. 45 Min
Peanut butter banana ice cream
10min