Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot risotto
35 Min
Polenta zucchini slice
2h 10min
Green goodness soup
10min
Zucchini soup
25 Min
Zucchini, Brie and basil soup
35 Min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Minestrone
40min
Spiced lentil vegetable soup
1 godz. 30 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Hearty seven vegetable soup
30 Min