Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g Parmesan, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ½ brown onion (approx. 40 g)
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 50 g pancetta, diced
- 1 celery stalk (approx. 30 g), diced
- 1 carrot (approx. 70 g), diced
- 30 g zucchini, diced
- 200 g canned chopped tomatoes
- 400 g canned mixed beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 160 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp dried chilli flakes
- 2 slices crusty bread, to serve
- Voeding
- per 2 portions
- Calorieën
- 4435.8 kJ / 1056.1 kcal
- Eiwitten
- 54 g
- Koolhydraten
- 98.2 g
- Vetten
- 41.7 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 30.8 g
- Natrium
- 3639.5 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Ratatouille
40 min
Minestrone
40 min
Vegetable soup
35 min
Hearty lentil chilli
50 min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12sa 45 dk
Chickpea ratatouille (gut health)
1sa
Zucchini soup
25 min
Hearty seven vegetable soup
30 min