Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Corn chips
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- ½ tsp mustard powder
- ½ tsp ground paprika
- 190 g polenta
- 110 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp baking powder
- 120 g milk
- 50 g olive oil
- 1 tsp tamari
Salsa roja
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- ½ - 1 tsp dried chilli flakes, to taste
- 300 g fresh tomatoes, blanched, skins removed, deseeded and cut into halves (see Tips)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 15 g olive oil
- ½ tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1384.8 kJ / 329.7 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 38.3 g
- Vetten
- 15.1 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1152.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon and caper aioli
15 Min
Arrabbiata sauce
20min
Chilli con carne
45 Min
Basil pesto
10 Min
Fresh pasta dough
1 Std.
Southern-style chilli with cornbread
2h 55min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
White bean dip with chimichurri
15 Min
Satay sauce
15 Min
Family beans
25 min
Tomato pasta sauce
40 min