Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 red onion, cut into quarters
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- ½ tsp ground cumin
- 1 - 2 pinches ground chilli (optional)
- 400 g canned pinto beans, rinsed and drained (approx. 230 g after draining)
- 30 g filtered water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 560.7 kJ / 133.5 kcal
- Eiwitten
- 5.4 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Layered Mexican dip
25 menit
Curried chickpea and lentil sandwich filling
40 Min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Hearty lentil chilli
50 Min
Pulled BBQ jackfruit
25 menit
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1 Std. 30 Min
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3h 45min
Vegan walnut and black bean burger
4 Std. 40 Min
Family beans
25 menit