Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Quinoa
- 100 g tri-colour quinoa
- 700 g water, plus extra for soaking
- 3 tsp rice wine vinegar
Filling
- 5 nori sheets (seaweed sheets)
- 1 carrot, cut into thin batons
- 1 Lebanese cucumber, cut into thin batons (approx. 5 cm long)
- 100 g smoked salmon, cut into strips
- ½ avocado, cut into strips
- wasabi paste, to serve
- soy sauce, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 740.6 kJ / 176.2 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 15.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 331.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Raw pineapple and turmeric cake
5sa 20 dk
Chai tea
15min
Cooking split green peas
45 min
Cheat's cauliflower fried rice
35 min
Warming amaranth porridge
50 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Low carb burger buns
50 min
Rainbow cauliflower sushi
50 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1sa
Sushi salad
1sa
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1sa