Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1cm)
- 650 g whole medium squid, cleaned and cut into rings (2-3 cm) and tentacles
- 150 - 200 g chorizo, cut into slices (1 cm)
- 150 g carrot, cut into cubes (1 cm)
- 400 g canned chopped tomatoes
- 20 g tomato paste
- 30 g Pernod® (optional - see Tips)
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into slices (optional)
- 1 tsp paprika
- 1 dried bay leaf
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- fresh flat-leaf parsley leaves, for garnishing
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2836.9 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 14.9 g
- Natrium
- 2528.8 mg
Alternatieve recepten
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45min
Spiced garlic prawns and calamari
15 min
Sardines with tomato couscous
55min
Schiacciata (dessert pizza)
2h 5min
Salmon and fennel risotto
30 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Hearty seafood chowder
1h
Lamb and barley soup
50 min
White fish and lemon risotto
30 min