Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizza dough
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 220 g warm water
- 1 tsp sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Spinach filling
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g feta cheese (firm), cut into pieces (1-2cm)
- 50 g roasted red capsicums, cut into pieces
- 20 g pitted black olives, cut into slices
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 20 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into halves
- 300 g fresh silverbeet (approx. 2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into quarters
- 1 tsp salt
- ½ tsp fresh ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1976.8 kJ / 470.7 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 1202.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2u. 25min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Gozleme
1h 40 min
Spinach and feta galette
1h 50min
Lentil and pumpkin pot pies
1 Std. 25 Min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 Std.
Broccoli mustard pasties
1 godz. 55 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1j 15 menit
Filo spinach slice
55 min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Feta, spinach and potato frittata
1h
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min