Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 210 g full cream milk
- 20 g fresh yeast (see Tips)
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g unsalted butter, melted
- 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
- 1 pinch salt
- 3 egg yolks
- 500 g plain flour, plus extra to dust
Filling
- 150 g prosciutto, cut into thin slices
- 200 g Swiss cheese, cut into thin slices
- 1 egg yolk, lightly beaten, to glaze
- 2 tbsp sesame seeds (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 761 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7.447 g
- Koolhydraten
- 17.494 g
- Vetten
- 8.977 g
- Vezels
- 0.973 g
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake
14 godz. 30 min
Easter Babka
2 Std. 30 Min
Italian Easter bread
3 Std. 50 Min
Breakfast crescents
3h 5 min
Moroccan bundt
1 Std. 20 Min
Lamb sfiha
1 Std. 20 Min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3h
Angel cake
5óra 15p
Buttermilk corn cakes
25 Min
Hash browns with chive cottage cheese
1 Std. 15 Min
Milk bread (Challah)
2h 20min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min