Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cake
- 220 g milk
- 2 tsp dried instant yeast
- 80 g unsalted butter, softened, cut into pieces, plus extra to grease
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- ½ tsp sea salt
- 125 g raisins
Icing
- 200 g white sugar
- 30 g boiling water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1524.8 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 63.8 g
- Vetten
- 9.3 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 147 mg
Alternatieve recepten
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Brioche buns with cheese
2h 30min
Gerbeaud Cakes (Metric)
1h 20min
Breakfast crescents
3 godz. 5 min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 Std.
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Poppy seed strudel
3u. 15min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3h 10 min.
Easy brioche
1h 50 min.
Milk bread (Challah)
2u. 20min
Zebra bundt
1 Std. 10 Min