Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 844 mg
Alternatieve recepten
"Little house" slice
6h 30 min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25p
Jelebi
25 Std.
Brown Rice Milk
10 dk
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Blue cheese tofu dressing
5min
Vegetable Shumai
45p
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20 min
Nut bolognese
35p
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min