Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom and sauerkraut filling
- 500 g sauerkraut
- 1000 g water
- 1 tbsp grapeseed oil
- 1 onion (approx. 150 g), cut into halves
- 500 g button mushrooms, cut into halves
- 1 ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
Dough
- 250 g warm water, plus extra to seal
- 1 egg
- 2 tbsp grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to boil
- water, to boil
Topping
- 120 g salted butter, cut into cubes
- 1 large onion, diced
- sour cream, to serve
- fresh chives, finely chopped, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2007.8 kJ / 478.1 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 54.5 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 844 mg
Alternatieve recepten
Chocolate Babka
3h
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Fig and walnut ice cream
8h 40 min
Coconut coffee crunch
24h 20min
Seafood bisque
1h 10min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15 min
Loukoumades (Greek doughnuts with honey and walnuts)
2 Std.
Peas and jamon
40 min
Galaktoboureko
1 godz. 35 min
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min