Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1577.7 mg
Alternatieve recepten
Ukrainian borscht
35 menit
Poppy seed strudel
3h 15min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Easter Babka
2h 30min
Borscht with Polish dumplings
1h 30min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Bulghur and lentil soup
1h
Zucchini, Brie and basil soup
35 menit
Goulash soup
2h 35min