Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g canned sauerkraut, lightly drained
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 100 g cabbage, shredded
- 60 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 1300 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- 1 dried bay leaf
- 40 g tomato paste
- 250 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 150 g chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 1 pinch ground caraway seeds
- sourdough bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1333 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 1577.7 mg
Alternatieve recepten
Creamy tomato and basil soup
30 λεπτ.
Country-style chicken liver fritters
35min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1ωρ. 20 λεπτ.
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2 Std.
Grisons barley soup
1h 15min
Zucchini soup
25 λεπτ.
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Vienna sausages with split pea soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Goulash soup
2ωρ. 35 λεπτ.
Cream of tomato soup
25 λεπτ.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Warm cabbage dish
15 λεπτ.