Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 50 g onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 1200 g water
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 509.8 mg
Alternatieve recepten
Sauerkraut soup
50 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Welsh Anglesey eggs
1 Std.
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Pea shakshuka with bacon dust
55 Min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 Min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10 min
Potato and porcini mushroom soup
30 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Goulash soup
2 Std. 35 Min
Warm cabbage dish
15min