Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g celery, cut into pieces
- 50 g carrot, cut into pieces
- 50 g onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 40 g unsalted butter
- 1200 g water
- 400 g potatoes, peeled and cut into pieces (1-2 cm)
- 1 tsp dried marjoram
- 20 g dried porcini mushrooms
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 747.8 kJ / 178.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 24.7 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 509.8 mg
Alternatieve recepten
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Potato pancakes
45 Min
Pasta e fagioli
26 godz.
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Gruyère salmon patties with salad
1 Std. 20 Min
Wok-style curried vegetables
35min
Tex-mex vegetable stew
1h 15min
Mushroom and kale risotto
55min