![Avo and egg spread Avo and egg spread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/886996fb-040d-4413-a958-62103e83c12e/Derivates/a5ea8483-0d18-4f32-99f7-96674c082c9f.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water (room temperature)
- 4 whole eggs
- cold water
- 2 pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds
- 1 avocado, flesh only
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lime, juiced (approx. 3 tsp juice)
- Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 766.3 kJ / 182.3 kcal
- Eiwitten
- 8.4 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 1352.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peri peri sweet potato fries with coriander yoghurt sauce
50 min
'Eat the rainbow' breakfast bowl
40 min
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Fennel digestive
30 min
Pure green goodness
5 Min
Avocado coconut ice cream
12h 10 min
Ca phe trung (egg coffee)
10 Min
Pink scramble
15 min
Warm beetroot dish
50 min
Avocado dressing
10 Min
Daily green smoothie
10 Min