Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sourdough starter
- 150 g wholemeal plain flour
- 1000 g warm water
- 45 g rye bread (approx. 2-3 slices), cut into quarters
- 1 garlic clove, cut into slices
Soup
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 100 - 150 g bacon, cut into cubes (1 cm)
- 100 g Polish sausage, cut into slices (0.5 cm)
- 700 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into cubes (1 cm)
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 dried bay leaves
- 3 allspice berries or ¼ tsp ground allspice
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 8 dried porcini mushrooms, cut into thirds, soaked
- 2 tsp dried marjoram
- 1 tsp fresh horseradish, grated (optioneel)
- 50 g sour cream
- 4 hard-boiled eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2428.9 kJ / 580.5 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 10.4 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 691.3 mg
Alternatieve recepten
Celebration saffron and sage bread with ginger butter
3 Std.
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Basic kimchi
144h 20 min
Slow cooked veal stew
2h 10min
No-cook jam
24sa 15 dk
Spelt bread
26 godz.
Seafood con arroz
45min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1h
Penne with mussels
1h 5min
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2h 10min
Wholegrain scones
30min