Apparaten en Accessoires
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
Voorbereiding 40min
Totaal 9u.
8 portions
Ingrediënten
Berry liqueur coulis
-
sugar80 g
-
fresh raspberries or frozen raspberries (see Tips)200 g
-
liqueur berry flavoured45 g
Ice cream layer
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces120 g
-
egg whites3
-
icing sugar100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
natural vanilla extract2 tsp
Chantilly cream
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
icing sugar30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
dark chocolate (70% cocoa) curls, to decorate
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
58.7 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
2419.2 kJ /
578.2 kcal
Vetten
43.6 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
41.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix® Everyday
68 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Carrot and Parsnip Mash
Geen beoordelingen
Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers with Sambal Balado
20min
Basque Burnt Cheesecake
3u. 10min
Pickled red onions
1u. 50min
Green mussels in wine and garlic sauce
45min
Pear and ginger paste
26u. 25min
Caramelised red onion chutney
24u.
Cottage cheese
4u. 30min
Brandy snaps
30min
Golden Lassi Smoothie (Matthew Kenney)
10min
Beef Wellington
2u. 15min
Homemade toasted muesli
30min