Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pastry
- 125 g unsalted butter, softened and cut into pieces, plus extra to grease
- 250 g plain flour, plus extra to dust
- 25 g white sugar
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch sea salt
- 3 eggs, separated
- 20 g water
- 250 g smooth apricot jam
Topping
- 1 pinch cream of tartar
- 200 g caster sugar
- 150 g desiccated coconut
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 822.1 kJ / 195.7 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 24.6 g
- Vetten
- 9.9 g
- Verzadigd vet
- 7.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 46.5 mg
Alternatieve recepten
Buttermilk rusks
29 Std. 25 Min
Steamed Raspberry Jam Pudding
2 Std. 50 Min
Mealie bread
55 Min
Brioche slice with crumble
2h
Berry marshmallow slice
2 Std. 30 Min
Malva pudding
50 Min
Milk tart
3 Std.
Koeksisters
1j
Lamington swiss roll
25h 40min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Traditional bobotie
1 Std. 30 Min
Bee sting cake
6 godz. 50 min