Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato and herb sauce
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- 15 fresh chives, cut into thirds, plus extra chopped for garnishing
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 garlic clove
- 70 g red onion, cut into halves
- 50 g semi sun-dried tomatoes, drained
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 2 tsp brown sugar
- 2 tsp balsamic vinegar
- 100 g butter, cut into pieces (2-3 cm)
- 50 g pitted Kalamata olives, sliced
- 1 tbsp pickled capers
- 400 g canned chopped tomatoes
Seafood
- 750 g fresh black mussels
- 500 g clams, cleaned (see Tips)
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 30 g pine nuts, toasted
- crusty bread, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984.5 kJ / 710.5 kcal
- Eiwitten
- 67.7 g
- Koolhydraten
- 21.3 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 16.4 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 1680.7 mg
Alternatieve recepten
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35 min
Garlic prawns
25 menit
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 45 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Crab linguine
30min
Eggplant with burghul
55 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 Std. 15 Min