Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g pickled cucumber, cut into pieces (3-4 cm)
- 150 g carrots, cut into pieces (3-4 cm)
- 350 g raw beetroot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g water
- 250 g potatoes, cut into small pieces (approx. 1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 100 g sauerkraut (optioneel)
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices
- 2 - 3 sprigs fresh dill, plus extra to garnish
- 60 g oil
- 20 g white wine vinegar (optioneel)
- 1 tsp salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.3 g
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1u. 40min
Curried carrot and ginger soup
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 godz. 30 min
Sauerkraut salad
10min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3klst 55 min
Bamia (okra and meat stew)
55 Min
Fish soup
40min