Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g buckwheat groats
- 600 g water
- ½ tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- 1 garlic clove
- 250 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 80 g white wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp pure maple syrup
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and outer leaves removed
- 1 tbsp pine nuts
- 25 g Parmesan cheese, shaved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638.3 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 849.3 mg
Alternatieve recepten
Mushroom ragu with polenta toast
1 godz. 40 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Russian beetroot salad
1h 10min
Cauliflower mash
25min
Asparagus and broad bean salad
25min
Cauliflower "fried" rice
45min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 Std. 55 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Asparagus and pea omelette
20min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Raw cauliflower tabouli
30min
Miso coleslaw
20min