Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g buckwheat groats
- 600 g water
- ½ tsp sea salt, plus an extra 1-2 pinches to season
- 1 garlic clove
- 250 g bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tbsp olive oil
- 80 g white wine vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp pure maple syrup
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g Brussels sprouts, trimmed and outer leaves removed
- 1 tbsp pine nuts
- 25 g Parmesan cheese, shaved
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 638.3 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 849.3 mg
Alternatieve recepten
Colourful quinoa salad
40min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 Min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min
Fresh fennel salad
10min
Raw cauliflower tabouli
30min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Salmon niçoise salad
35min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Asparagus and broad bean salad
25min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min