Apparaten en Accessoires
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
Voorbereiding 20min
Totaal 45min
8 portions
Ingrediënten
-
buckwheat groats60 g
-
water600 g
-
sea salt plus an extra 1-2 pinches to season½ tsp
-
garlic clove1
-
bacon cut into pieces (2 cm)250 g
-
olive oil1 tbsp
-
white wine vinegar80 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
pure maple syrup1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
Brussels sprouts trimmed and outer leaves removed500 g
-
pine nuts1 tbsp
-
Parmesan cheese shaved25 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
849.3 mg
Eiwitten
11.4 g
Calorieën
638.3 kJ /
152 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
3.8 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
9.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus on Buckwheat
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Warm Mediterranean couscous salad
30min
Quinoa crumbed fish with slaw
2u.
Israeli couscous salad
1u.
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1u. 55min
Pear blueberry quinoa crumbles
35min
Jewelled quinoa salad
1u. 35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Freekeh and broad bean salad
2u. 30min
Quinoa salad with mango salsa
1u.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Colourful quinoa salad
40min
Teriyaki salmon bowl
1u. 15min