Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 575.8 mg
Alternatieve recepten
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1h 15min
Honey ginger tofu with greens
2 Std. 25 Min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15min
Gwinganna mountain top bars
1h 55 min
Abundant breakfast bowl
30min
Freekeh salad with pickled avocado
25h
Pumpkin pie porridge
20min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Asparagus and broad bean salad
25min
Pumpkin, kale and tempeh breakfast bowl
30min
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15min