Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 575.8 mg
Alternatieve recepten
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40 min
Freekeh and broad bean salad
2h 30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 min
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Mushroom bolognaise
45 Min