Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g fresh silverbeet (approx. 1 bunch), stalks removed, leaves cut into strips (2-3 cm)
- 200 g fennel bulb, trimmed and cut into thin slices (1-2 mm)
- 4 spring onions/shallots (approx. 70 g), trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tsp sumac
- 2 star anise
- 1 tbsp soy sauce
- 2 tbsp avocado oil
- 500 g water
- 250 g vine-ripened cherry tomatoes
- 1 tbsp pumpkin seeds, to serve (optional)
- 1 tbsp sunflower seeds, to serve (optional)
- 4 eggs, fried, to serve
- ground black pepper, to season
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 980 kJ / 233.3 kcal
- Eiwitten
- 10.4 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 18.5 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 575.8 mg
Alternatieve recepten
Chickpea ratatouille (gut health)
1h
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Pumpkin and tempeh bobotie
1h 5min
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Asian cucumber salad
10 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50h 15min
Hemp and matcha overnight oats
6h 5 min
Artichoke and bean ragout
1h 30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Hearty seven vegetable soup
30min