Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lemon and hazelnut pangrattato
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh lemon thyme, leaves only
- ½ lemon, zest only, no white pith
- 1 garlic clove
- 200 g sourdough bread (day old), torn into pieces (3-4 cm)
- 50 g toasted hazelnuts, skins removed
- 25 g extra virgin olive oil
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
Root vegetables
- 700 g water
- 300 g raw beetroot (approx. 3), scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 400 g Dutch carrots, scrubbed clean and cut into halves lengthways
- 250 g purple carrots, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g parsnips, scrubbed clean and cut into quarters lengthways
- 200 g turnip, or swede, scrubbed clean and cut into eighths lengthways
- 40 g avocado oil
- ¼ tsp sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1015 kJ / 242 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 256.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 Std. 50 Min
Fresh fennel salad
10 dk
Warm Mediterranean couscous salad
30p
Sicilian prawn salad
40p
Fennel, asparagus and camembert salad
30p
Asparagus and pea omelette
20p
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35p
Gin-cured ocean trout salad
30u. 20min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1hod. 35min
Traditional cocktail sauce
5min
Cypriot grain salad
45p
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.