Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g feta cheese, crumbled
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 tbsp white balsamic vinegar
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 500 g water
- 300 g frozen broad beans
- 300 g asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- cold water, for soaking
- 1 tbsp fresh basil, leaves only
- 1 tbsp fresh mint, leaves only
- 40 g rocket
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1114 kJ / 265.3 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 21.3 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 7.3 g
- Natrium
- 364.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raw cauliflower tabouli
30min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Fresh fennel salad
10min
Miso coleslaw
20 Min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 Min
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2h 50min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min