Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
Alternatieve recepten
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Anise-cured salmon
14j 10 menit
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4 Std. 30 Min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Gougère puffs with salmon mousse
25h 35min
Smoked trout pâté
3h 15 min
Chicken Liver Pate
25min
Chicken and port pâté
1 Std. 30 Min