Apparaten en Accessoires
Pâtè with Riesling
Voorbereiding 15min
Totaal 3u.
6 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
353.9 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
0.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2u. 30min
Gougère puffs with salmon mousse
25u. 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4u. 15min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Spiced red wine pears
45min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Tiramisu
5u. 20min
Mayonnaise
5min
Gin and lime pie
3u. 10min
Salmorejo
2u. 10min
Moscato panna cotta with pistachios
6u. 25min
Pork and chicken terrine
3u. 20min