Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g water
- 250 g duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned
- 1 ¾ tsp salt
- ½ dried bay leaf
- 6 whole black peppercorns
- 150 g Riesling
- 180 g salted butter, softened, cut into pieces
- 1 tbsp Port or cognac
- ⅛ tsp ground black pepper
- bread, toasted, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1111.7 kJ / 264.7 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 16.6 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 353.9 mg
Alternatieve recepten
Moscato panna cotta with pistachios
6h 25min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1sa
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1sa 20 dk
Pears in red wine
3h 20min
Almond thins
25 min
Grand Marnier® soufflé
1sa
Olive and fennel grissini
25h 30 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Pork and chicken terrine
3h 20min