Apparaten en Accessoires
Pâtè with Riesling
Voorbereiding 15min
Totaal 3u.
6 portions
Ingrediënten
-
water400 g
-
duck livers or chicken livers, thoroughly cleaned250 g
-
salt1 ¾ tsp
-
dried bay leaf½
-
whole black peppercorns6
-
Riesling150 g
-
salted butter softened, cut into pieces180 g
-
Port or cognac1 tbsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
bread toasted, to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
353.9 mg
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1111.7 kJ /
264.7 kcal
Vetten
26.4 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
16.6 g
Koolhydraten
0.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Baked pâté
3h
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Chicken and port pâté
1h 30min
Spiced red wine pears
45min
Taramasalata
15min
Sabayon
15min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min
Sunny gazpacho
25min
Chicken liver pâté
2h 20min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Polenta
25min
Milanese risotto
25min