Apparaten en Accessoires
Mushroom pâté
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Vetten
90.9 g
Vezels
14.1 g
Koolhydraten
7.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Hommus
15min
Chicken liver pâté
2u. 20min
Polenta
25min
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2u. 20min
Zucchini soup
25min
Broccoli almond soup
30min
Raw apple pie
3u. 25min
Fermented beetroot and apple salsa
72u.
Baba ghanoush
1u.
Beetroot ketchup
1u. 15min
Black tahini and beetroot hommus
1u. 10min
Traditional hommus
25u. 5min