Apparaten en Accessoires
Mushroom pâté
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
1 Total recipe
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil20 g
-
eschalots (approx. 60 g)2
-
garlic cloves4
-
fresh mixed mushrooms cut into halves (e.g. portobello, shiitake, oyster)300 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
fresh rosemary leaves only3 - 4 sprigs
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco® sauce3 - 4 drops
-
walnuts toasted100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Total recipe
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
4056.5 kJ /
965.8 kcal
Vetten
90.9 g
Vezels
14.1 g
Koolhydraten
7.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Mushroom Pâté
1h 30min
Bread pastry
55min
Gwinganna mushroom pâté
20min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Spiced red wine pears
45min
Miso corn purée with almond ricotta
3h 20min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Tahini
20min
Cashew sour cream
10min
Broccoli soup with sage oil
30min
Wholegrain mustard
120h