Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 500 g white cabbage, cut into pieces (4-5 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g water
- 30 g salted butter
- 1 tbsp plain flour
- 2 tbsp lemon juice
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 pinch sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 451 kJ / 107 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 7.9 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 335 mg
Alternatieve recepten
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Warm beetroot dish
50 min
Cabbage rolls
1 godz. 50 min
Vienna sausages with split pea soup
1 Std. 10 Min
Tuscan bean soup
30min
Lamb and barley soup
50 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 Std. 40 Min
Cabbage soup
50 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Polenta zucchini slice
2h 10min