Apparaten en Accessoires
Lemon and ginger Prosecco cocktail
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
4 glasses
Ingrediënten
Lemon and ginger syrup
-
Sichuan peppercorns (see Tips)1 tsp
-
raw sugar100 g
-
fresh ginger20 g
-
lemon juice (approx. 2 lemons)80 g
Lemon and ginger Prosecco cocktail
-
Prosecco1 bottle (750 mL)
-
lemon peel cut into thin strips, for garnishing (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 glass
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
676.6 kJ /
161.1 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
9.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocktails
8 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Minted Moscow mule cocktail
10min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10min
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1u.
Mulled cider
15min
Spicy Cajun Rub
5min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1u. 40min
Warm caramel spice martini
1u. 15min
Limoncello
192u. 30min
Mulled wine
15min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Coconut lime spritzer
5min
Cranberry Chutney
25min