Apparaten en Accessoires
Spiced pear jam and chorizo
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 35min
10 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
lemon zest only, no white pith1
-
pears (approx 3-4 pears), cores removed and cut into quarters430 g
-
apple core removed and cut into quarters1
-
saffron threads1 pinch
-
ground smoked paprika½ tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
raw sugar200 g
-
chorizo (approx. 3-4), thinly sliced600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
507.6 mg
Eiwitten
10.4 g
Calorieën
1058 kJ /
252 kcal
Vetten
10 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
29.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Spanish tapas
10 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Red onion relish
50min
Citrus salt
35min
Rosemary salt
24u. 5min
Chicken and port pâté
1u. 30min
Tomato relish
2u. 10min
Pear shrub
48u. 35min
Orange Campari marmalade
1u. 35min
Quince paste
4u. 10min
Umami paste
5min
Walnut and blue cheese shortbread
1u. 20min
Quick beetroot relish
40min
Cranberry and rosemary chutney
40min