Apparaten en Accessoires
Parmesan gelato
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 30min
25 pieces
Ingrediënten
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (optioneel)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
131.2 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
726.7 kJ /
173 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
6.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Herbed lavosh
55min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Oysters with lime granita
5min
Mulled cider
15min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40min
Mini banoffee bombe Alaskas
24u. 30min
Caesar salad dressing
10min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1u. 15min
Basil oil
10min
Asian-style mussels
30min
Salsa verde
5min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min