Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Parmesan gelato
- 150 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 350 g double cream
- 1 tsp ground paprika (optioneel)
Balsamic reduction
- 250 g balsamic vinegar
- 30 g honey
Assembly
- 1 ciabatta baguette, cut into thin slices
- 4 tbsp extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves, cut into halves lengthways
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 726.7 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 14.7 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 131.2 mg
Alternatieve recepten
Advocaat (Eggnog liqueur)
10min
Baked pâté
3 Std.
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Smoked trout pâté
3 Std. 15 Min
Beetroot and tequila cured salmon
24 Std. 20 Min
Béarnaise sauce
10min
Hollandaise sauce
15min
Cheese soufflés
30min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25hod. 15min