Apparaten en Accessoires
Parmesan gelato
Voorbereiding 15min
Totaal 4u. 30min
25 pieces
Ingrediënten
Parmesan gelato
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)150 g
-
double cream350 g
-
ground paprika (optioneel)1 tsp
Balsamic reduction
-
balsamic vinegar250 g
-
honey30 g
Assembly
-
ciabatta baguette cut into thin slices1
-
extra virgin olive oil4 tbsp
-
garlic cloves cut into halves lengthways2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Natrium
131.2 mg
Eiwitten
3.6 g
Calorieën
726.7 kJ /
173 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
6.5 g
Koolhydraten
6.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Calendar favourites
9 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je dit ook leuk...
Steak tartare
10min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2u.
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Sweet potato blini with cumin & sesame crème fraîche
1u.
Poached salmon and beetroot blinis
45min
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2u. 15min
Mushroom cappuccino
25min
Beetroot and tequila cured salmon
24u. 20min
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2u. 35min
Tomatoes with wasabi dressing
10min
Sri Lankan spicy sauce
2u. 30min
Sun-dried tomato tartare
15min